21 november 2014: MIES expertmeeting

Op 21 november, op het Let’s Gro Festival, gaan we een dag lang in de snelkookpan om een of meer experimenten te ontwerpen die antwoord kunnen geven op de vragen die we eerder verzameld hebben. De opgave is daarbij om slimme, relatief eenvoudig uitvoerbare dingen te verzinnen, waar we toch veel van leren. We zoeken voor deze bijeenkomst een stuk of dertig “experts in het experimenteren”: economen, sociologen, antropologen, filosofen, medici en psychologen die weten hoe je netjes wetenschappelijk onderzoek doet. Maar ook theatermakers en andere creatievelingen die zo hun eigen ideeën hebben over hoe je maatschappelijke thema’s onderzoekt, en die verstand hebben van experimenteren. En ondernemers en bestuurders die denken dat in “hun” organisatie misschien wel een experiment plaats kan vinden of die erbij kunnen helpen zoiets tot stand te brengen. En misschien ook nog wel andere experts waar we nu nog niet aan gedacht hebben. Heb je een tip voor ons, of vind je dat jij er zelf dringend bij moet zijn, neem dan even contact op. We horen graag van je!